Pixels & Grains richt zich op het ontwikkelen van filmuitingen, grafisch ontwerp, motion graphics en combinaties hiervan. Met een achtergrond in filmproductie, grafisch ontwerp en een groot netwerk van creatieve professionals is Pixels & Grains actief op een zeer breed terrein. De studio van Pixels & Grains is gevestigd in broedplaats KOCH (van Urban Resort) in Amsterdam Watergraafsmeer.

INTERESSE?
Bij Pixels & Grains kunt u terecht voor het ontwikkelen van uw campagne of campagne-onderdelen. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem vrijblijvend eens contact op: info@pixelsandgrains.com

JEROEN MEIJER
Na een grafische opleiding te hebben afgerond en werkervaring te hebben opgebouwd in de reclamebureau-wereld als grafisch ontwerper en Flash-designer, besloot Jeroen zijn focus meer te gaan richten op film. In 2007 studeerde hij af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Direct vanuit deze studie maakte hij deel uit van The Remark Connection, een productiebedrijf voor bedrijfsvideo’s en platform voor video-kunst, als mede-eigenaar en producer. Na het beĆ«indigen van dit platform is Jeroen zelfstandig verder gegaan onder de naam PIXELS & GRAINS. De basis principes van PIXELS & GRAINS liggen nog steeds bij de combinatie van sterk grafisch ontwerp (vanuit eenvoud) en film.